Požlt farbiarsky olej Carthamus tinctorius (falošný šafrán) je rastlina podobná slnečnici. Má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín. Preto je výborným prostriedkom na...
Požlt farbiarsky olej Carthamus tinctorius (falošný šafrán) je rastlina podobná slnečnici. Má vysoký obsah nenasýtených mastných kyselín. Preto je výborným prostriedkom na...
Olej z jadier vlašského orecha je vysoko kvalitný olej. Jadrá tak trochu pripomínajú mozog a mozgu tiež skutočne prospievajú. Majú vysokú energetickú hodnotu - až 650kcal v 100...
Konopný olej zo semien konope - jednodruhový Olej z konope siateho obsahuje viac než 75 % nenasýtených mastných kyselín, ktoré ľudská pokožka potrebuje k správnej funkcii. Pre...
Kôprový olej zo semien kôpru - jednodruhový Olej z kôpra napomáha tvorbe žalúdočnej šťavy, pričom na tráviaci trakt účinkujú príjemne spazmolyticky. Povzbudzuje aj činnosť čriev...
Hroznový olej 100% lisovaný za studena zo semien hroznového vína- jednodruhový \n \nOlej obsahuje veľké množstvo bioaktívnych látok, mastných kyselín, beta- karoténu a vitamínov...
BIO panenský tekvicový olej je získaný z prvého lisovania a je vhodný výlučne iba pre studenú kuchyňu (do šalátov, zálievok, na dochutenie jedál...). \n \nNie je určený na...
Tekvicový olej Doteraz sa olej vyrába výlučne z dozretých tmavozelených tekvicových jadier sušených na slnku dopestovaných v rakúskom Štajersku. Vyrába sa tradičnou technológiou...
Mätový olej Mäta sa všeobecne uznáva v rámci prevencie infekcií, zápalov, na uľahčenie vykašliavania, pri upchatí dutín a na uvoľnenie dýchacích ciest. Je vynikajúcim pomocníkom...
Petržlenový olej Patrí medzi vzácnejšie a drahšie oleje. Jeho výroba je veľmi náročná, pretože petržlenové semienka sú mimoriadne malé. Tento olej má najsilnejšie účinky pri...
Avokádový olej 100% Keď uvažujete o zdravom životnom štýle a stravovaní v prospech zdravia, avokádo nie je zvyčajne jedna z prvých vecí, ktoré prídu na myseľ. Ale toto chutné...
Používame súbory cookie, aby sme vám umožnili pohodlné prehliadanie webovej stránky a vďaka analýze neustále zlepšovali jej funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac informácií